Бъдещият модел известен доскоро като Ceed SUV е вече близко до

...
Бъдещият модел известен доскоро като Ceed
SUV е вече близко до
Коментари Харесай

Всъдеходният вариант на Ceed ще се казва Kia XCeed

Бъдещият модел прочут до неотдавна като Ceed SUV е към този момент близо до международната си премиера. Вече е известно и неговото име в гамата на Kia - XCeed. Не още ясно, обаче, дали KIA ще го разгласи като кросовър или пък като хечбек с нараснала проходимост. Но при всички случаи той ще влезе във фамилията Х, в която до момента има един хечбек и две комбита - SW и ProCeed.

На фотографията паралелно с камуфлирания нов автомобил на корейците се вижда паркетникът Volkswagen T-Roc. Той е бил избран като модел за съпоставяне с новата им кола по време на зимните й проби. Освен него като противници на пазара на Xceed се сочат Ford Focus Active и незнайно за какво Subaru XV.

XCeed може да се хареса на тези почитатели на марката за които Stonic е дребен, а Sportage е прекалено огромен. Компактният Niro пък може да ги смущава, че може да бъде единствено в хибриден или изцяло електрически варианти, до момента в който Soul е с прекалено предизвикателен външен тип. Добавянето на колата в крос-версията фамилия на марката е своего рода опрощение за отсъствието в настоящето потомство на модела на триврат хечбек.

Защо XCeed, а не Ceed X-Line? Вероятно, така производителят желае да подчертае, че за разлика от елементарния хечбек, нещата няма да опрат единствено до добавения пластмасов външен кит. Новост са преработената задна стойка на покрива и багажният отсек. С моторната си гама XCeed ще повтори тази на хечбека – от агрегата 100 к.с. 1.4 л до турбото 1.6 л с 204 “кончета ”, плюс дизела 1.6 в разнообразни разновидности. За съжаление, вероятно няма да забележим пълно задвижване като алтернатива за колата.

Трябва да хванем шанса за увеличение на продажбите, само че би трябвало и да променим за това рецептата с друго, по-актуално предложение ” - споделя вице-президентът на KIA по маркетинг Артур Мартинс.- “Защото публиката към този момент привикна да вижда и търси разнородни разновидности на кросовъри ”.,

Какво ще ни предложи компанията в тази посока ще разберем при всички случаи тази година. Според корейски сътрудници, автомобилът ще има премиера по време на автосалона в Женева, до момента в който европейски източници сочат като място за това автосалонът във Франкфурт. Има вид и с прескачане на автосалоните като дебют и с показване на модела на друго място през лятото.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР