Бъдещи успехи за Везните, но финансови загуби за девата. Ето

...
Бъдещи успехи за Везните, но финансови загуби за девата. Ето
Коментари Харесай

Бъдещи успехи за Везните, но финансови загуби за девата: Какъв е хороскопът ви днес?

Бъдещи триумфи за Везните, само че финансови загуби за девата. Ето какво ни вещаят звездите за днешния 14-ти март.

Овен

Днес пред вас се явява прелестна опция да действате, оставайки в сянка. Може да ви осени дарбата да разгадавате секрети замисли и интриги срещу вас.

Телец

Денят е с двойнствена характерност. През първата половина се покачва виталния ви капацитет. Времето е удобно за подписване на брак, огромни придобивки и пътешествия.

Близнаци

Днес избягвайте груповата работа. Не приемайте да участвате в взаимни мероприятия. Не обещавайте пари никому, финансовото ви състояние е в несигурно положение. Вероятни са загуби.

Рак

Днес се сблъсквате с недоумение, погрешна информация и секрети планове на недоброжелатели. Днес би трябвало да бъдете деликатни във всички сфери на активност. Не се опитвайте да вършиме нови проекти.

Лъв

Този ден е удобен за метаморфоза на бита и по-едри покупки. Вероятна е помощта от близки, които да поемат част от разноските ви.

Дева

Днешният ден има двойнствена характерност. През първата половина е най-добре да не вършиме никакви съществени покупки. Неблагоприятното състояние на планетите предвещава финансови загуби.

Везни

Звездите ви предсказват бъдещи триумфи, в случай че в фамилията ви царува спокойна конюнктура, топлина и уют. Възможни са дребни недоразумения свързани с бита.

Скорпион

Денят е с двойнствени трендове. Бъдете доста деликатни и не предприемайте значими дейности, свързани с едри покупки, тъй като в това отношение сте напълно нестабилни.

Стрелец

Днес ви заплашват недоразумения от друго естество. Бъдете извънредно деликатни и не предприемайте недомислени решения, тъй като недоброжелателите наблюдават дейностите ви деликатно.

Козирог

Всичките проблеми на днешния ден са от персонален темперамент. Вие съвсем постоянно или енергично се влюбвате, или трагично се разделяте със своята обич. Но в дадения случай през днешния ден всичко приключва добре.

Водолей

Денят носи двойнствена характерност. През първата половина е нужно да бъдете деликатни, да избягвате груповата работа и да не приемате значими решения, тъй като финансите ви не са постоянни.

Риби

Денят е с двойнствена характерност. Вие се чувствате преизпълнени със сили, само че това е заблуда и голословен оптимизъм. Може да се захванете с доста неща едновременно, само че резултатът е по-скоро негативен, тъй като въпросът опира до финанси.

Източник: horoskopa.com
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР