Бъдещето на Тотнъм без Антонио Конте изглежда все по-реална възможност,

...
Бъдещето на Тотнъм без Антонио Конте изглежда все по-реална възможност,
Коментари Харесай

В Тотнъм искат Почетино да се завърне

Бъдещето на Тотнъм без Антонио Конте наподобява все по-реална опция, откакто нощес лондончани отпаднаха от Шампионската лига. И преди мачовете с Милан се говореше, че италианецът няма да остане след края на сезона, само че в този момент към този момент в клуба се приготвят за това кой ще го наследи. Договорът на Конте изтича след края на сезона, като Тотнъм има опция да го удължи с още една година. Нито клубът, нито италианецът обаче възнамеряват да продължат взаимната си работа. Това значи, че експертът ще води тима още единствено в 12 мача, колкото остават до края на сезона в Премиър лийг, защото Тотнъм отпадна от всички останалит шампионати и ще запише поредна година без мечтания трофей.

Според " Скай спортс " няколко от основните играчи в титулярния състав лобират за завръщането на Маурисио Почетино, който бе уволнен от клуба през ноември 2019 година. Въпросните футболисти избират освен стила на аржентинеца, само че считат, че при него младите играчи се развиват доста по-добре, в сравнение с при Конте, който подценява този аспект. Феновете на Тотнъм също желаят Почетино още веднъж да поеме тима.

Клубният президент Даниел Леви обаче ще огледа много по-прагматично при избора на правоприемник на Конте. Той към момента е в положителни връзки с Почетино, само че ще избира сред него и няколко други претенденти. Според " Скай спортс " такива са Роберто Де Дзерби, Томас Тухел, Луис Енрике, Марко Силва и Томас Франк. Почетино пък може да получи покана от Реал Мадрид след края на сезона, тъй че и този сюжет би трансформирал настройките.

 

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР