„Бъдещето на Европа е в твоите ръце!“ – така се

...
„Бъдещето на Европа е в твоите ръце!“ – така се
Коментари Харесай

800 европейци дават своите препоръки за политиките на стария континент

„ Бъдещето на Европа е в твоите ръце! “ – по този начин се споделя конференцията, която има упоритостта да събере рекомендациите на 800 жители от Европейския съюз. Началото беше сложено този уикенд.

По 200 души от цяла Европа вземат участие във всеки от четирите панела, които до пролетта на идната година ще съберат желанията и предложенията на елементарните жители за общото им бъдеще.

Неделина е програмист. Не се замисля и за секунда, когато най-изненадващо за нея схваща, че е определена на безусловно инцидентен принцип да взе участие в конференцията.

„ Аз си мисля, че всеки човек би трябвало да е супер виновен към бъдещето на Европа, защото всеки от нас желае нещо да се случи. Сега имаме опцията това искане да го кажем и някой да ни обърне внимание. Аз желая Европа да стане малко по-зелена “, споделя Неделина Стоянова.

Стефан идва от Варна и в никакъв случай не си е представял, че ще попадне в Страсбург с още десетки инцидентно определени европейци.

„ Гражданите би трябвало да бъдат по-активни, тъй като всичко зависи от тях. Тези политици, които са в европарламента, пък и във всяка страна в Народното събрание, те са определени, с цел да съставляват народа, а не да го ръководят, както се случва сега “, отбелязва Стефан Панайотов.

Всеки от нас може също да даде мнението си или да предложи нещо за мечтаната от него Европа. Конференцията има своя интернет платформа, налична е на всички езици на територията на Европейски Съюз.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР