Бъдещето на емблематичния книжен пазар на столичния площад „Славейков“ остава

...
Бъдещето на емблематичния книжен пазар на столичния площад „Славейков“ остава
Коментари Харесай

Бъдещето на книжния пазар на „Славейков“ остава неясно

Бъдещето на емблематичния хартиен пазар на столичния площад „ Славейков “ остава неразбираемо. А противоречивият ремонт на ул. „ Граф Игнатиев “ и прилежащите пл. „ Гарибалди “, пл. „ Славейков “ и градинката „ Седмочисленици “ (Зона №2) към момента не е въведен в употреба от ДНСК.

Това се разбра в следствие от питането на общинския консултант от Българска социалистическа партия Петко Димитров до кмета Йорданка Фандъкова. „ Обезпокоително е, че повече от година и половина след края на проблематичния ремонт много неща към него още не са ясни и той не е легализиран “, сподели Димитров след съвещанието на Столичния общински съвет предходната седмица.

Той сложи няколко ясни въпроси, на които не получи отговори с точни параметри – по кое време ще бъде възобновен книжния пазар, стартирана ли е процедура за построяването му и дали Зона №2 към този момент има Акт 16. На нито един от въпросите няма отговор с съответни периоди.

Според общинския консултант от Българска социалистическа партия възобновяване на книжния пазар е изцяло занемарено и всичко обвързвано с него е в бъдеще несигурно време.

„ Ще има хартиен пазар на „ Славейков “, но различен път “, перифразира в умозаключение Петко Димитров имитация от паметен български филм.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР