Бъдещето на английския национален вратар Джордан Пикфорд в Евертън е

...
Бъдещето на английския национален вратар Джордан Пикфорд в Евертън е
Коментари Харесай

Трио от Висшата лига си набеляза вратаря на Англия

Бъдещето на британския народен вратар Джордан Пикфорд в Евертън е под въпрос, откакто клубът към момента не е подписал новия контракт със стража, за който двете страни се споразумяха преди Световното състезание.

„ Daily Mail “ твърди, че новината за забавянето на договорката е хванала вниманието на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Челси. Не е посочена причина за какво подписването на новия контракт към момента не е финализиран от управлението на „ карамелите “, макар че самият футболист е благополучен да остане на „ Гудисън Парк “. Настоящият договор на Пикфорд изтича след 18 месеца.

Той се причисли към Евертън през 2017-а година от Съндърланд. Оттогава той има 214 мача за „ карамелите “ и затвърди мястото си като №1 под рамката на вратата за Англия.

В същото време Тотнъм търсят дълготраен правоприемник на 36-годишния Юго Лорис, до момента в който Челси се затруднява да откри благонадежден вратар през последните сезони. Междувременно Ман Юнайтед от дълго време е на пазара за заместител на Давид де Хеа.

EXCL: Man United, Tottenham and Chelsea all consider a move for Everton goalkeeper Jordan Pickford |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР