Бъдещата роля на Меган Маркъл в британската монархия, както се

...
Бъдещата роля на Меган Маркъл в британската монархия, както се
Коментари Харесай

Британският кралски двор се разкъсва отвътре: Ролята на Меган Маркъл в семейството под въпрос, скоро официално обявяват годежа й с принц Хари

Бъдещата роля на Меган Маркъл в английската монархия, както се оповестява, е мотив за „ подмолен спор “ в кралското семейство. Това твърди източник, непосредствен до Бъкингамския замък. Бившата прессекретарка на кралицата Дики Арбитър сподели пред „ Скай Нюз “, че планирането на новата епоха на английската монархия отпред с по-младите кралски особи след желанието на кралицата да понижи своите изяви води до конфликти, написа в. " Дейли Мейл ". „ Не мисля, че има спор зад кулисите, що се отнася до главните играчи – кралските особи, … само че, евентуално, има спор сред хората, които ги провеждат “, сподели тя.

„ Наблюдава се наклонност хората, които се причисляват към кралския двор, да стартират да страдат от треската на аления килим, да се усещат малко по-важни, в сравнение с би трябвало, и не си правят вярно отговорностите. Затова има спор на ползи, личностни конфликти, а това не е добре “, споделя още тя.

Изявленията на Арбитър идват на фона на слуховете, че личният състав в кралския двор се приготвя за оповестяването на годежа на принц Хари и Меган Маркъл.

Щастливата двойка, която се среща повече от година, както се оповестява, към този момент е направила въпросната стъпка, само че принцът не желае да споделя на света, до момента в който не означи мотива първо със своите родственици.

Източник е споделил за Us Magazine: „ Хари постоянно е възнамерявал да показа новината първо единствено на фамилията си, с цел да може да ѝ се наслаждения, преди да научат всички. Но скоро те ще я разгласят публично “. Приятели на актрисата считат, че новината ще бъде оповестена след приключването на фотосите на седмия и финален сезон на сериала „ Костюмари “, в който тя се снима. Това ще се случи през ноември. „ Би било цялостен призрачен сън от позиция на сигурността, в случай че се направи по-рано. Тя ще бъде следена на всички места “, изяснява той.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР