Бабите винаги са казвали, че Юнак без рана не може!,

...
Бабите винаги са казвали, че Юнак без рана не може!,
Коментари Харесай

5-те зодии, които издържат на болка

Бабите постоянно са казвали, че " Юнак без рана не може! ", а тези думи като че ли се отнасят за всичко, което се случва в живота ни. За да се насладим на красивата дъга би трябвало да изчакаме дъжда, с цел да намерим любовта ще минем през доста злощастни връзки, с цел да открием съвършената работа ще отидем на доста изявленията.... Примерите са безкрайни и всеки може да се сети за най-различни такива от своя живот. Някои хора минават през болката в житейския си път по-трудно, а други по-лесно. В тази публикация сме обърнали внимание на тези пет  , от които можем единствено да се поучим по тематиката. 
Козирог
Козирозите знаят, че без болежка и труд нищо не се реализира. Те възприемат болката като нужен катализатор за прогрес в живота им.
 Зодиите, които са най-популярни измежду хората Зодиите, които са най-популярни измежду хората
Има хора от другите зодии, които имат самочувствие. Може би сте чували за някой по-горделив или човек с някаква висока самокритика, к...

Скорпион
Скорпионите са родени, с цел да се трансформират и това съвсем постоянно се случва от мъчителни прекарвания. Те гледат на болката като на нещо, което ще ги направи по-силни.
Телец
Телците възприемат болката доста действително и практично. Те считат, че щом има благополучие, обич и положително, то тогава разумно би трябвало да има и противоположното.
 Най-голямата загадка на всяка зодия Най-голямата загадка на всяка зодия
Кой в случай че не дамите знаят най-добре по какъв начин да прикриват същинските си страсти. Астролозите разкриха какво крият дамите от другите зодии....
Рак
Раците постоянно са носталгични и меланхолични. Те постоянно възприемат болката като остарял другар и в някои случаи даже считат, че щастието е лъжливо, само че болката е безконечна. 
Водолей
Водолеите възприемат болката като част от живота. Те виждат цикличността и възприемат метафизичен, че всичко се върти и сменя.
Съгласни ли сте с нашия лист или считате, че има грешки? А разпознавате ли самите себе си или ваши близки в описанията нагоре? Ще се радваме да споделите в мненията. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР