B&M е готов да отвори повече магазини през следващите няколко

...
B&M е готов да отвори повече магазини през следващите няколко
Коментари Харесай

B&M издава актуална информация относно плановете си за отваряне на 45 магазина - вижте списъка на сайтовете, обявени досега

B&M е подготвен да отвори повече магазини през идващите няколко месеца с чисто нови уеб сайтове, посрещащи клиенти през идващите дни.

В скорошна финансова актуализация известната комерсиална верига разгласи, че е на път да отвори 45 нови магазина в Обединеното кралство през тази финансова година и че възнамерява да отвори сходен брой през идната година. Първият магазин ще бъде открит в Портмадог, Уелс на 18 януари. Други шест магазина ще бъдат отворени през януари. Други 10 ще бъдат отворени през февруари. Като цяло B&M има над 700 магазина в Обединеното кралство.

Магазинът Porthmadog, който е основал 35 работни места в региона, ще поеме някогашния магазин Wilko с повърхност от 16 033 кв. фута с порти, отворени за клиенти в 8 сутринта. Можете да видите идните отваряния на B&M на уеб страницата на дискаунтъра.

Собствениците на B&M - групата B&M European Value Retail, която ръководи и веригата за замразени храни Heron - разкриха, че приходите са се нараснали с 5% до £1,65 милиар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР