Азис разкри, че дъщеря му Рая се увлича по съвсем

...
Азис разкри, че дъщеря му Рая се увлича по съвсем
Коментари Харесай

Азис шокира с неподозирани разкрития за 14-годишната си дъщеря Рая

Азис разкри, че щерка му Рая се увлича по напълно различен вид музика и избира да слуша американски поп и рап, а не творчеството на именития си баща.

" Дъщеря ми не е осведомена с изкуството ми. Последната ми ария я беше гледала 15 дни след излизането ѝ. Тя си има нейни ползи, които въобще не съответстват с моите ", показа Азис за 14-годишната си дъщеря. Певецът я хвали обаче, че е извънредно скромна и в нея няма грам показност. " Досега в никакъв случай не е казвала: " Тате, желая това или това ", разкри още Азис. През лятото Азис за първи път качи фотография с щерка си, която той крие от напълно дребна, а и евентуално тя самата не желае да се демонстрира.

Виж още: В Дубай всичко е по-различно: Моника Валериева сподели по какъв начин се забавлява с Меди в тузарски хотел 

 Instagram

Иначе в скорошно изявление Азис призна, че от време на време са му минавали мисли да зареже всичко, с което се занимава сега. " Със славата се привиква до степен, в която си мислиш, че тя цялостен живот е била част от теб и че тези неща няма в никакъв случай да се трансформират. Не мога да кажа, че е неприятно, само че мога да кажа, че е нещо без което в случай че остана ще скърбя ", сподели още той в " Карай напряко ".

" Мислел съм върху това да зарежа всичко и да стартира да се занимавам с друго. Отдават ми се доста неща, а и не съм ленив. Мога да работя на градеж, мога да продавам картини, да ти върша косата, да сготвям, да виждам деца. Хора като мен гладни няма да останат ", разяснява артистът.

Виж още: Взе ли си записка Андреа? Певицата отново редактира фотосите, само че наподобява все по-пищна

Изображение: https://www.instagram.com/azis_online_new/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР