Азис може и да не говори често за личния си

...
Азис може и да не говори често за личния си
Коментари Харесай

Азис взриви Ваня Щерева с признание

Азис може и да не приказва постоянно за персоналния си живот, само че по тази причина пък, когато реши да го направи, бива коментиран дълго по-късно в обществените мрежи.

Кралят на поп фолк у нас, както не без съображение е именуван от години изпълнителят, направи непредвидени самопризнания пред Ваня Щерева в подкаста й " Наобратно " и за първи път реши да повдигне завесата за много щури и ексцентрични истории, в които е бил деен участник, несъмнено.

" Както нормално, той е непредвидим. Няма да отиде някъде, където гледат милиони, само че ще пристигна при моите 20 хиляди. Зарадва ме доста, когато се съгласи да си приказваме в моя новак и несъвършен механически подкаст, тъй като харесва наличието му. А наличието постоянно е непринудено. Няма намислени тематики и въпроси. Само той си беше измислил да ме изненада като ми подари нещо, което нямам. Благодаря ти ", споделя актрисата и водещ.

За първи път Азис е до болежка прям за майка си, на която е признателен за доста неща в живота. Фолкпевецът разкри и каква е тъкмо сестра му, която се оказва радикално друга по темперамент от него.

" Майка ми е доста интелигентна, доста мъдра… Женска сила доста хубава има тя. Сестра ми е нищо общо с мен. Чувството за комизъм – ок. Много сензитивна – доста ни е готино, само че е срамежлива, притеснителна. Няма да си изиска чаша вода, няма да бръкне в хладилника… Аз, в случай че съм, ще си желая – едно залче да хапна, пък те, хората, ще сложат… ".

" Майка ни ни е възпитала по два радикално разнообразни метода и двамата. Мен ме е възпитала да оставам жив, да се боря, а нея – на нищо! Единствено да готви, да чисти – тези, домакинските неща ", разказва още хитовият артист.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР