Аз винаги съм бил за истината. И след като в

...
Аз винаги съм бил за истината. И след като в
Коментари Харесай

Бойко Борисов постави на място Асен Василев: До гуша ми дойде! НС взима финалното решение

Аз постоянно съм бил за истината. И откакто в обществото няколко отзиви, откакто има няколко отговорни страни, добре е да има комисия и да прегледа тези обстоятелства и условия.
Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изясни обстоятелството, че точно от неговата партия направиха формалното предложение за анкетна комисия, която да изследва имало ли е полицейско принуждение на митинга на футболните ентусиасти.
„ Ние не сме проверяващ орган и тези комисии са повече говорилни, само че обществото има потребност да разбере кой, за какво и по какъв начин позволи на агитки на организират кротичък митинг, кой вкара хората в тесните улички. И несъмнено служителите на реда би трябвало да схванат един път вечно, че паднал човек не се рита. Това е главен закон даже в спорта, даже в най-кървавите бойни спортове. Затова сме подкрепили комисията “, добави той.
„ Основната виновност е на българския футболен съюз, тъй като една седмица разиграваха почитателите и в един миг полицията се оказа, че няма нито надлежните проекти, нито опция да се приготви за това „ предварителнознаещо се “, че ще приключи по този начин събитие. Това е държавно управление на Политическа партия и всички с изключение на Мария Габриел са техни министри. Зам.-министърът Темелакиев беше заместител на Бойко Рашков “, добави водачът на ГЕРБ, представен от Блиц.
„ Министър Асен Василев разбра, че Народното събрание е този, който взима финалното решение. В последните дни работи интензивно с нашите депутати и с сходен приход по-лесно ще се стигне до резултати.
„ Няма доносите да ги трансформираме в държавна политика. Държавна сигурност ми пристигна до гуша и в Столична община с назначенията “, приключи Борисов на въпрос за предлагането на Асен Василев за „ бонус-донос “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР