Аз твърдя, че това е моят син. Трябва да го

...
Аз твърдя, че това е моят син. Трябва да го
Коментари Харесай

Бащата на изчезналия Александър от Перник: Синът ми е на разпространеното видео

" Аз настоявам, че това е моят наследник. Трябва да го намерим ", съобщи пред Българска национална телевизия бащата на изчезналото дете, откакто във Facebook групата " Снимай Перник, дано всички видят! " се появи видео, че е забелязано пред 68-ми блок. Потребителка твърди, че на него е снимала 12-годишния Александър.

" Със същите маратонки като цвят, същият панталон, по някакъв метод си е сменил якето, не знам по какъв начин е станало, много е слаб и безсилен, тъй като не е ял от 3 дни, само че държи вода в лявата си ръка ", сподели пред Българска национална телевизия Александър Цветанов.

По думите му дамата, която го е снимала, е тръгнала да го стопира, само че слизайки по стълбите детето към този момент ѝ е отминало блока.

" Ще продължим с търсенето през цялата нощ. От 3 дни пребивавам в гората и не хапвам, не дремя. Разпитваха ме, да. Мога да обясня безусловно всичко по часове и минути какво съм правил. Само него си имам и би трябвало да го намерим, да побързаме, тъй като към този момент е студено. Имам информация от екстрасенс, че би трябвало да се ревизират входовете и стълбите, някакъв бетон до който стоял, без стени и порти. Ей там има един градеж и ще вървим да го забележим, да го проверим ", сподели още Александър Цветанов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР