"Аз суджук не ям, имам високо кръвно. Близките ми го

...
"Аз суджук не ям, имам високо кръвно. Близките ми го
Коментари Харесай

Борисов: Суджук не ям, имам високо кръвно

"Аз суджук не хапвам, имам високо кръвно. Близките ми го знаят това. "

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка абсурда "Суджукгейт ". Той беше провокиран от следствие на прокуратурата против към този момент някогашния народен представител и деятел на ГЕРБ в Добрич Живко Мартинов.

Суджук ми дай и повече не ме мъчи

Парламентът освободи депутата със суджуците

Мартинов е упрекнат в систематичен рекет против локални предприемачи, като съгласно прокуратурата локален месопроизводител е бил принуждаван да се разделя с огромни количества суджуци. Мартинов му обяснявал, че месото е предопределено за премиера.

Заради обвиняванията депутата напусна Народното събрание и беше изключен от ГЕРБ. От прокуратурата обявиха, че нито един суджук не е стигнал до премиера.

"Всеки непрокопсаник неотложно е изритван и от Народното събрание, и от партията.

От Фидосова до Живко Мартинов всички, които влизат в нерегламентирани контакти, напущат партията и Народното събрание, само че Българска социалистическа партия не подхваща нищо по отношение на своя народен представител, който е купувал гласове в Пловдивско за парламентарните избори. ", съобщи Борисов, който участва на откриването на логистичен център в с. Кабиле, Ямболско.

Премиерът засяга "червения " народен представител Манол Генов. Срещу него има следствие за пазаруване на гласове в ромската махала в Асеновград.

"Този народен представител гласоподава закони към този момент 1 месец, а нашият на секундата изчезна ", продължи Борисов, който още съобщи, че го е позор от депутати като Мартинов.

В звук с вътрешния си министър,

министър председателят отхвърли да се връщат "годините на насилието ".

Причини за такива съпоставения станаха поредицата случаи на показни побои през последните дни.

Според Борисов тематиката е преекспонирана, за да се отклони вниманието от "ръста в стопанската система, нулевата инфлация и вложенията ".

По думите на премиера, потърпевшите при побоите не са съдействали на следствието, само че проверяващите са открили истината по оперативни данни и тя ще бъде оповестена след няколко дни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР