Аз ще съм новият световен шампион. Това заяви Кубрат Пулев

...
Аз ще съм новият световен шампион. Това заяви Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобрата: Идвам! Аз ще бъда новия световен шампион! Ще се бия за всички българи ВИДЕО

" Аз ще съм новият международен първенец ". Това съобщи Кубрат Пулев преди борбата си с Антъни Джошуа. Родният бокс ьор приказва пред Matchroom, като съобщи, че е изцяло подготвен за мача с британеца и добави, че идващият му противник ще бъде шампионът в категория WBC Тайсън Фюри.

" Винаги съм благополучен. След борбата, след успеха, ще бъда в действителност благополучен. Този дуел за мен не е просто един мач, не е единствено бокс. Аз се удрям освен за себе си, а и за целия български бокс и почитатели. Никой българин не е ставал международен първенец в тежка категория и ще бъде нещо огромно - за моята страна, за моите сънародници, за бокс овите почитатели ".

" Годината не беше по никакъв начин лесна. Постоянно би трябвало да внимаваш и да избягваш другите хора, малко е необичайно. Тук ситуацията също е друга, само че пък съм благополучен, че най-сетне борбата ще се случи, въпреки и в тази сложна обстановка. Ще бъда изцяло друг от мача с Кличко. Вече съм по-опитен и в този момент ще видите нов Кубрат Пулев. Не бих споделил, че в събота ще извърша задачата си, тъй като по-късно ще продължа към нови. Чувствам се здрав, благополучен, доста мощен и решен. След събота мисля да се удрям с Тайсън Фюри, ще бъде добър дуел ". 
 
" Не знам какъв Антъни Джошуа ще забележим в събота, само че за мен няма значение, тъй като най-важното е какво ще направя аз. Когато аз съм добър, ще го удрям. А аз се усещам доста мощен. Джошуа - Фюри ще е добра борба, само че не мисля, че ще се случи, тъй като ще победя в събота. Срещу Анди Руис видяхме доста неточности от страна на Джошуа и видяхме неприятната му страна. Аз ще се възползвам от тях за победа в събота. Аз съм новият международен първенец. Идвам ", сподели Кубрат.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР