Аз се интересувам от Румен Радев, защото той е човекът,

...
Аз се интересувам от Румен Радев, защото той е човекът,
Коментари Харесай

Борисов: Само Господ може да ни спаси вече, затова обикалям манастирите

Аз се интересувам от Румен Радев, тъй като той е индивидът, който еднолично ръководи, привиква министри, кметове. Това съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов. Със симпатизанти и кандидат-депутати на партията той посети Бесарбовския манастир " Св. Димитър " край Русе. Там точно още веднъж насочи рецензии към президента и цялото ръководство на страната.

Борисов направи конкретизиране, че не е плашел с ваксини с изминал период. Обърна внимание, че препаратът на " Пфайзер " е със период на валидност 30.09, само че Европейската организация по медикаментите е дала позволение имунизациите да се употребяват безвредно до края на декември месец. Според Борисов въпросът обаче е дали препаратът е също толкоз ефикасен, колкото другите. Настоя, че хубавите ваксини са били дадени от здравния министър доктор Стойчо Кацаров на Норвегия.

" Претенцията ми е към Радев и министрите, изключително здравния, той би трябвало да е министър на заболяването и гибелта, за какво не излязоха и обяснят. Аз излязох за " Астра Зеника " и обяснявах, че е най-евтината ваксина - 2 евро, другите бяха по 25 евро и точно за това сме получили най-вече от този препарат. Като даде недостатъци, ние я спряхме. Аз вървях в Европа и ни доставиха ваксини ", съобщи още водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов посочи още, че и в икономическо отношение служебният кабинет не се оправя добре. Обърна внимание на спрените пътни планове, високата инфлация. Според него всичко е планувано до ноември и по-късно всичко е " мрачно и непрозрачно " какво ще стане с финансите на страната.

" Те ще свършат кеша февруари, а се бият в гърдите, че са положителни финансисти. Нашето държавно управление постоянно е било на остатък ", настоя още той.

" Българите към този момент може единствено Господ да ни избави, по тази причина обикалям манастирите ", разгласи Борисов пред публицисти.

На въпрос дали чака постоянно държавно управление, водачът на ГЕРБ сподели:

" Аз не мога да предсказвам...всички мълчат...Съжалявам, желая да кажа нещо оптимистично, само че... "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР