Аз съм убеден на 100 процента, че Иран продължава да

...
Аз съм убеден на 100 процента, че Иран продължава да
Коментари Харесай

МОСАД: Иран разработва атомно оръжие! Убеден съм на 100%!

Аз съм уверен на 100 %, че Иран продължава да създава нуклеарно оръжие, сподели шефът на израелското разузнаване МОСАД Йоси Коен, написа в. Ню Йорк таймс

Началникът на службата на еврейската страна упрекна Ислямската република, че не съблюдава своите отговорности да спре със основаването на оръжия за всеобщо поразяване, откакто подписа съглашение със Съединени американски щати и Европейския съюз през 2015 година "Техеран нито за момент не е е преустановявал нуклеарната си стратегия. Аз споделям тези думи със 100-процентова увереност ", съобщи той на съвещание на кабинета отпред с Бенямин Нетаняху през вчерашния ден.

Според Коен Иран продължава с стратегиите си за обогатяване на уран, който може се употребява за изработката на атомни бомби. "Освен това иранците не престават с създаването на балистични ракети, които могат да ударят по нашата страна ", сподели още шефът на МОСАД. Той също прикани да се промени съглашението сред Техеран, от една страна, и Брюксел и Вашингтон, от друга.

Иран при администрацията на Барак Обама се споразумя за прекъсването на създаването на атомно оръжие. Малко след идването си на власт (20 януари 2017 г.) новият американски президент Доналд Тръмп съобщи, че договорката с Техеран се нуждае от промени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР