Аз съм изненадан от тази агресивна реакция на депутатите в

...
Аз съм изненадан от тази агресивна реакция на депутатите в
Коментари Харесай

Денков: Видях злоупотреби в Пирогов, затова директорът е сменен

Аз съм сюрпризиран от тази нападателна реакция на депутатите в Народното събрание. В " Пирогов " видях злоупотреби, по тази причина шефът е заменен. Това разяснява министър председателят Николай Денков във връзка освобождението на шефа на " Пирогов " доктор Валентин Димитров.

По думите му е било въпрос на време и процедура да се вземе решението. " Работата на Народното събрание е да одобри бюджета. Ако Народното събрание счита, че главната му задача е да гледа кой шеф на болница е заменен - то имаме проблем. Всеки би трябвало да си гледа дилемите ", сподели той
" Министърът на опазването на здравето ме осведоми за одитния отчет още предходната седмица, беше явен, че има притеснителни изказвания. Беше въпрос на време и процедура да се вземе решение. Това е напълно в неговите пълномощия ", заяви министър председателят.

Министър-председателят съобщи, че всяка институция би трябвало да си гледа дилемите, а в случай че Народното събрание желае да се намеси в проблема, има способи – като извика министъра на опазването на здравето в комисия или по процедура в пленарна зала.

Денков отговори негативно на въпроса имал ли е ангажимент към ГЕРБ, че няма да освобождава шефа на „ Пирогов “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР