Аз съм голям пацифист. Подкрепям идеята ти да се спре

...
Аз съм голям пацифист. Подкрепям идеята ти да се спре
Коментари Харесай

Симеонова бясна: Показват системата! Кадиев: Ще изчакаме още жени да бъдат бити и убити

Аз съм огромен пацифист. Подкрепям концепцията ти да се спре продажбата на оръжия. Така отговори водещата Наталия Симеонова на артиста Сашо Кадиев в ефира на бТВ. Тази седмица емблематичната русокоска е посетител коментатор дружно с Игор Марковски.
От диалога им, с изключение на, че е срещу оръжията, с които в последно време много се злоупотребява за друг вид битови закононарушения – и у нас, и по света, стана ясно още, че Наталия Симеонова е създател на текста на песента „ Нямаш право “, отдадена на битката с насилието над дамите.
Парчето се извършва от певицата Весела Делчева, а в клипа към него младата изпълнителка плаче с действителни, а не с изкуствено провокирани сълзи.
„ Много се вълнувам от тази тематика, тя е проблем в доста страни, освен у нас. Различното в България е единствено възприятието за ненаказуемост. Насилниците у нас не се опасяват от закона. В същото време се случват чудовищни неща! Със сигурност преди всичко би трябвало да се противодейства в съда “, безапелационна е Наталия Симеонова, която приготвя сега и филм по тематиката за насилието.
„ На какво наподобява това – с издадена ограничаваща заповед да убиеш жена си??! Това е тъпчене на системата! “, не скри още възмущението си известната русокоска. И добави още:
„ Нуждаем се освен от нов закон за домашното принуждение, а и от съд, който да го ползва! Изисква се диалог и хората, от които зависи, по някакъв метод да седнат и да се схванат. Случаите се трансформират в зараза! “
„ Това не е приоритет в Народното събрание. Ще изчакаме още дами да бъдат бити и убити, и тогава “, не устоя да пусне провокативен коментар и Сашо Кадиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР