Аз съм човек. Ляв, десен, аз съм просто човек. Това

...
Аз съм човек. Ляв, десен, аз съм просто човек. Това
Коментари Харесай

Плачков стана политик. Ето какво каза

Аз съм човек. Ляв, десен, аз съм просто човек. Това съобщи в изявление за бТВ лидерът на листата на АБВ в Плевен артистът Веселин Плачков.

" Всичко ми е размито в България. Виждал съм хора в Съюз на демократичните сили, които са били в Българска социалистическа партия или дядовците им. Затова споделям, че съм просто човек. Дойде време да бъдем хора. Не имам вяра на лява и дясна политика, тя не е ясно разграничима. Виждам, че са вероятни всевъзможни обединения, всевъзможни взаимни отстъпки с морала и с устоите, и с предизболните акции, и с всичко. В момента, в който пристигна времето за обединения и левите, и десните се размиват, с цел да се коалират ", разяснява Плачков.

Аз виждам стопански и политически решения на здравната рецесия, само че минимум се слушат медиците. Дори щаба не го слушат. Слушат го, само че след това споделят, че има някакво си политическо решение, добави артистът. Според него най-големият проблем е, че сме изгубили доверието  - в управниците, в институциите, в здравната система, в правораздаването. Във всичко се търси някаква тайна история, сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР