Аз съм бил винаги за истината и след като в

...
Аз съм бил винаги за истината и след като в
Коментари Харесай

Борисов: НС наистина не е разследващ орган, но е добре да се разгледат фактите и обстоятелствата

Аз съм бил постоянно за истината и откакто в обществото има няколко отзиви, откакто има няколко отговорни страни, е добре тази анкетна комисия да прегледа тези обстоятелства и условия. Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка основаната краткотрайна комисия, обвързвана с използването на мощ на митинга против Българския футболен съюз (БФС), представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му е вярна и другата теза – че Народното събрание не е проверяващ орган и краткотрайните комисии повече са говорилни.

„ Обществото има потребност да разбере кой, за какво и по какъв начин позволи на агитки да организират кротичък митинг и кой вкара хората в тесните улички. Полицаите един път вечно би трябвало да схванат, тъй като едва ли има шеф, който да им каже да се държат по този метод – паднал човек не се рита ”, безапелационен е Борисов. Именно по тази причина той подкрепил основаването на комисията и неин ръководител да бъде Атанас Атанасов от ПП-ДБ.


Борисов разясни, че тематиката с оставката на вътрешния министър Калин Стоянов е затворена „ още от първия ден ”. По думите му не би трябвало единствено от ПП-ДБ да вземат участие в избора на нов заместник-министър на вътрешните работи след освобождението на Стоян Темелакиев. „ Последните три години всичко, което беше на междинен и управнически пост по времето на ГЕРБ, беше уволнено ”, разясни той.

Относно бюджета и данъчните промени, водачът на ГЕРБ акцентира, че няма да трансфорат доносите в държавна политика. „ Държавна сигурност и Българска комунистическа партия ми пристигнаха до гуша към този момент с назначенията и в Столичната община, и на всички места. Айде престанете ”, настоя Борисов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР