Аз няма да се ваксинирам! Моята ваксина е Бог“, отсече

...
Аз няма да се ваксинирам! Моята ваксина е Бог“, отсече
Коментари Харесай

Луна с нови прозрения свише: Пандемията е наказание, хората прекалиха!

„ Аз няма да се имунизирам! Моята ваксина е Бог “, отсече пред " България Днес " Луна.

Ексцентричната изпълнителка, която още веднъж даде явен знак, че желае да гради президентска кариера, счита, че пандемията е наказване за човечеството. Тя е безапелационна, че хората са прекалили със заниманията и материалните облаги и дефинира коронавирус пандемията като урок.

" Хората не могат да се оправят незнанието и пороците си! Пандемията е увещание и това е някакъв различен тип наместване, което в този момент занапред стартира “, показва догатката си Луна.

До момента тя не е изкарала Квид-19, само че се пази и съблюдава всички противоепидемични ограничения. Луна от години е извънредно дисциплинирана в метода си на живот и хранене.

" Не хапвам месо, не пия алкохол,  изчистена съм на духовно равнище и е доста значимо да съм покрай природата “, това споделя Луна като рецепта за здраве и добър живот. Тя акцентира, че не се храни всеки ден, а когато го прави, прибягва до чисти, естествени храни. В момента тежи 50 кг и се усеща извънредно добре. „ Храната е обред. То не е да се натъпчеш и след това да се оплакваш какъв брой си преситен “, безапелационна е звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР