"Аз не съм сапьор, не съм специалист, но съм убеден,

...
"Аз не съм сапьор, не съм специалист, но съм убеден,
Коментари Харесай

Христо Проданов: Не съм специалист, но съм убеден, че на българското Черноморие няма да срещна мина


"Аз не съм сапьор, не съм експерт, само че съм уверен, че на българското Черноморие няма да срещна мина ", съобщи министърът на туризма Христо Проданов в „ Тази събота “ в отговор на опасенията, че войната в Украйна ще провали летния сезон за хотелиерите у нас.

„ Аз съм сдържан оптимист. Мисля, че е летният сезон също ще бъде добър, подобен, какъвто беше и зимният сезон, тъй като зимният сезон беше под знака на Коронавирус още веднъж, само че все пак бяха взети нужните ограничения, тъй че зимният сезон в действителност е добър, както предвиждахме, тъй че се надяваме летният да бъде “, сподели Проданов.
По думите му се чака същия брой туристи от Германия, а и не счита, че ще има спад на летовниците от Чехия и Полша.

„ 14 900 и няколко са бежанците, които са настанени в местата за настаняване, регистрирани в Националния туристически указател “, сподели министърът на туризма.

Проданов се надява, че до май обстановката с бежанците ще се е успокоила и войната завършила. Ако спорът продължава, той чака, че множеството бежанци ще са почнали работа, а се мислят и разнообразни разновидности, един от които е да се приказва с хотелиерите от зимните ни курорти да ги одобряват.

Що се отнася до настояването на хотелиерите за продължение на Коронавирус ограниченията за подкрепяне на сектора като 60/40, Проданов означи, че това се смята за държавна помощ и с цел да продължи тя би трябвало позволение от Европейски Съюз, за което от неговото ведомство са изпратили писмо.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР