Аз не мога да си обясня какво означава тази престъпна

...
Аз не мога да си обясня какво означава тази престъпна
Коментари Харесай

Майката на Банев: Евгения трябва да е евродепутат. Синът ми финансира кампании, даде и на Първанов

„ Аз не мога да си обясня какво значи тази незаконна група – това е едно доста съществено обвиняване изключително към мен, индивидът, който 34 години е работил в региона на културата. През годините имах присъединяване в две сдружения. Със брачна половинка ми живяхме дълги години в Хасково, там имаше една компания, която към този момент не работи – там бях член на управлението. Винаги се вземаха решенията групово. Никъде не може да се откри документ, където аз да съм изтеглила сама средства или да съм налагала някакво мнение. "
 Окончателно: Николай Банев остава в ареста  Евгения Банева може да се кандидатира за евродепутат, само че това не подсигурява излизане от ареста
Това разяснява майката на Николай Банев - Мария Банева - в изявление за утринния блок на bTV във връзка обвиняванията по отношение на сина ѝ и брачната половинка му Евгения. Обвиняема е и самата Мария Банева.

Тя счита, че обвиняванията са несъстоятелни, защото решенията в сдруженията, ръководени от фамилия Баневи, са се взимали от бордове на шефове и в никакъв случай еднолично. 

Майката на Николай Банев уточни, че присъединяване ѝ във компаниите на семейството може да се дефинира като официално. Тя добави, че е била в управлението на Топлоелектрическа централа – Казанлък, само че не приема обвиняванията на прокуратурата, че фамилията е „ обезкостило ” сдружението.

Мария Банева отхвърли изказванието, че има 1 милиарда лева в швейцарска банка.

„ На едно от делата Евгения сподели, че ще ни арестуват за неща, за които ние не знаем. Ако един лев има, да не приказваме за милиард, дано страната на часа да ги вземе ”, сподели тя.

Вчера Николай Банев съобщи в съда, неговият престой в ареста ще коства скъпо, тъй като приготвя две каузи в Страсбург.

Майката на Николай Банев съобщи, че се вижда със сина си при каузи и свижданията. Тя добави, че му е носила в ареста единствено неща, които са разрешени от закона, само че не и натурални сокове. Коментарът ѝ бе във връзка на това, че по-рано в килията на предприемача беше открит мобилен телефон, прикрит в кутия от естествен сок.

„ Дали тази история е действителна, не мога да кажа. Представете си, че е подхвърлен, това е нещо, което не може да се изясни. Снаха ми и синът ми са дисциплинирани хора, колкото и да се настояват всевъзможен тип приказки. Ние умуваме и не знаем кое е истина и кое е неистина ”, сподели Мария Банева.

По думите ѝ Евгения и Николай не са възнамерявали бягат при залавянето им във Франция.

Мария Банева уточни, че е в доста положителни връзки със снаха си Евгения, която съгласно нея е доста образована. „ Аз желая тя да стане евродепутат, тъй като карцерът не е повода тя да не може да се кандидатира, тя има качества. Вече има хора, които образуваха инициативния комитет, само че мисля, че е рано ”, сподели майката на Николай Банев. тя добави, че семейството е финансирало политически акции. „ Първата акция на президента Георги Първанов, Николай е човек с леви убеждения. Знам, че много солидно е помагал за акцията ”, сподели тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР