Аз лично смятам и ръководството на партията, която представлявам Демократи

...
Аз лично смятам и ръководството на партията, която представлявам Демократи
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: ГЕРБ трябва да подкрепи кабинет на малцинството, без да участва в него

Аз персонално считам и управлението на партията, която съставлявам " Демократи за мощна България ", че с втория мандат на " Продължаваме промяната " можем да съставим държавно управление на малцинството с поддръжка от ГЕРБ ", съобщи съпредеседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов в предаването на

Според него водачът на ГЕРБ Бойко Борисов неистово се стреми да бъде част от реформаторските сили.

" Най-добре е той (Бойко Борисов - б.р.) да вземе да се отдръпне и да остави партията си. Той с изключение на, че се явява воденичен камък на демокрацията, той се явява и воденичен камък на личната си партия ", добави Атанасов.

По думите му ГЕРБ би трябвало да поддържа кабинет, само че без да взе участие в него.

" Аз също желая да има постоянно държавно управление. Държавата се нуждае от политическа непоклатимост. Имаме да решаваме извънредно доста рецесии и проблеми ", счита той.

" България има потребност да се освободи от Бойко Борисов. Този човек, идвайки от българския ъндърграунд от началото на прехода омота българската страна в корупционни схеми, откъдето и да пипнете ", сподели Атанасов.

Според него Борисов от дълго време мечтае да бъде Ахмед Доган (почетният ръководител на Движение за права и свободи - б.р.) в Банкя.

Той бе безапелационен, че Демократична България са подготвени да вземат третия мандат, в случай че отиде при тях.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР