Аз лично, и Гергьовден“, нямаме никакъв проблем с ДПС и

...
Аз лично, и Гергьовден“, нямаме никакъв проблем с ДПС и
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Никога не съм имал проблем с ДПС

„ Аз персонално, и „ Гергьовден “, нямаме никакъв проблем с Движение за права и свободи и в никакъв случай не сме имали. Много тежки думи сме си разменяли, знаем и за клиентелистки случаи и пристрастености при тях. “ Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син по отношение на хипотетична поддръжка от страна на Движение за права и свободи за държавно управление с мандата, даден на ГЕРБ.

Народният представител добави, че разпределянето на публични поръчки по странни способи го „ тормози въобще, когато го има “. Защото аз не помня политическа групировка, която да не е имала „ обръчи от компании “, посочи той.

 
При Костов беше „ Олимп “, при Виденов беше „ Орион “. Виж, при Борисов не мога да ви назова едно име. Може би са били повече при Борисов, не знам.
„ Нищо не е несъмнено на този свят. Не мога да кажа доколко, само че мисля, че този ход беше верен, въпреки и аз да пропагандирах друго. Аз смятах, че би трябвало да бъде едно мощно партийно държавно управление “, по този начин Дилов-син разяснява възможностите за осъществяване на мандата от страна на проф. Николай Габровски.

Първият мандат наподобява малко като третия, счита той. „ Ако държавното управление на проф. Габровски предложи състав и стратегия, която да не влиза в тежък дисонанс с възгледите на множеството от останалите политически обединения, то има огромен късмет да бъде подкрепено “, предвижда депутатът от ГЕРБ-СДС.

Любен Дилов-син позволява, че президентът може и да не наложи несъгласие върху последните промени в Изборния кодекс, „ само че в случай че го наложи, е доста значимо за кои текстове “.

 
Може би има текстове, за които можем да преговаряме още един път. Например този за протокола от машините – дали да се ползва към общата документи. Това е нещо, което е доста вътрешно, само че въпреки всичко с цел да стане ясно на феновете, които не се интересуват толкоз от избирателен развой, би трябвало да кажем едно значимо нещо: в българската Конституция, както и в множеството Конституции на европейски страни – където се гласоподава на хартия, даже не смесено, се споделя, че властта произтича от народа. Не се споделя, че властта произтича от машината.
Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР