Аз и брат ми Деян сме трето поколение актьори. За

...
Аз и брат ми Деян сме трето поколение актьори. За
Коментари Харесай

За рожден ден: От всички страни е поредното общо представление на близнаците Дарин и Деян Ангелови

Аз и брат ми Деян сме трето потомство артисти. За благополучие или не, и трите ни деца се изявяват на сцена и пред камера. Това сподели артистът Дарин Ангелов в предаването " Денят на фокус “ на Радио " Фокус “ . Днес той чества рожден ден с брат си Деян Ангелов.  

Той показа, че по-малкият му племенник е бил първото дете, номинирано за основна мъжка роля на последните награди на Съюза на българските кино дейци. Дъщеря му Дария пък му партнира в постановката " Нора “.  

Дарин Ангелов описа, че родителите им постоянно са ги оставяли да вършат сами изборите в живота си, в това число и за актьорската специалност. " Имахме всевъзможни благоприятни условия, доста богат избор. Просто в един прелестен миг кръвта е проговорила и се случи по този начин, че започнахме да се занимаваме с театралната специалност. Тя е всепоглъщаща и като се изключи че лишава доста от времето ти и персоналния ти живот, ти дава и ужасно доста и това, което ти дава, е доста по-ценно и заразяващо от това, което ти лишава “, показа артистът. 

Представлението " От всички страни “ е следващото общо зрелище на двамата братя. " Но това е първото зрелище отвън държавните театри и по тази причина е толкоз скъпо. Там сме със Стефания Колева и Александра Сърчаджиева. Хубавото на този театър е, че можем да си позволим да обикаляме страната и да се срещаме с публиката в другите градове. Това беше задачата на този театър “, описа артистът.  

Дарин Ангелов ще бъде дипломат на театралното изкуство в Нощта на театрите на 18 ноември. " Надявам се да открием още нови пространства, в които може да се основава спектакъл, да открием достъп до сърцата на още повече фенове, които да заразим с изкуството на театъра. Най-хубавото е, че повече градове се включват в самодейността. Голямата ни цел е да създадем едно интернационално интерактивно присъединяване “, сподели артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР