Аз до пет ги преброих… шефове, свързани с Газпром, дето

...
Аз до пет ги преброих… шефове, свързани с Газпром, дето
Коментари Харесай

Шефът на „Газпром“ предупреди: Няма гаранции, че Европа ще преживее зимата

Аз до пет ги преброих… шефове, свързани с Газпром, дето се самоубиха или починаха при странни условия:

Андрей Круковски, Владислав Аваев, Сергей Протосеня, Леонид Шулман, Александър Тюлаков. 

Съответно: паднал от туристическа пътека, прострелял се (след като прострелял жена си и детето си), обесил се (след като умъртвил жена си и щерка си с брадва), самоубийство, самоубийство. 

Но ето какво вика обаче оня ден Алексей Милер, който е към момента живият основен изпълнителен шеф на Газпром: „ никой не може да подсигурява, че Европа ще оцелее през идната зима с актуалните равнища на природен газ в подземните складове “.

Цитат: 

„ Според Милер газът в подземните складове на Германия ще стигне за сред 2 и 2,5 месеца. Той също по този начин прикани за гаранции за по-нататъшната употреба на газопровода „ Северен поток “ “.

Въпросът е дали Милер ще е в близост, че да види дали газът ще стигне на Германия след два—два и половина месеца. Дали няма да го налегне депресията и…



Ами „ пет “, моя неточност! Шест са починалите Газпром шефове. Ето, че и Николай Петрунин е умрял на 47-годишна възраст. Той е бил и народен представител дори – от „ Единна Русия “ (партията на Путин). 

„ Петрунин е първият зам.-председател на Комисията по енергетика. До 2016 година той е ръководещ шеф на компанията „ ПромГазСервис “, която се е занимавала със строителство на огромни инфраструктурни планове за „ Газпром “ и „ Роснефт “ - в това число на газопроводи в Сургут “.

„ Официалната информация за гибелта му гласи, че тя е настъпила след „ тежко дълготрайно заболяване “, без да се показва какво е то “.

***

В друга вест, обвързвана с Великомозъчна: става известно, че виновният за гърмежа на Кримския мост е…

… Иван Иванович. 

Гениално просветление. Сигурно два дни са го мислили съветските служби.

А помагачи несъмнено са били американецът Джон Смит, китаецът Брус Лий и арабинът Мохамед Али. 

Пропагандата, както постоянно, е „ на равнище “. 

***

На страницата на Сухопутні війська ЗС України разгласиха едно видео. Като го изгледах, имам единствено един въпрос: „ Защо? “

Не бе, за какво, сериозно…

На видеото се вижда съветски танк, които излиза на пътя. Пътят е миниран. ВИДИМО миниран, няма нищо прикрито. Мините са БАШ пред танка, на пътя, върху асфалта, от километър да ги видиш.

Танкистът обаче взема решение, че би трябвало да излезе навръх пътя, насочва се КЪМ мините и се пробва да мине ПРЕЗ тях. 

И ето това породи въпроса ми „ Защо? “. Просто… „ Защо бе? “

Никой не може да отговори на този въпрос. 

В мненията има няколко догатки:

„ Като имат дронове-камикадзе, за какво да нямат и танкове-камикадзе? “ 

Или

„ Мислел е, че това е лежащ служител на реда “.

Както и, несъмнено, разумното:

„ Всичко върви по план… “

Могучая, кво да ги правиш… Тия правилно са безаналогови. 



***

Междувременно Самандов от „ Руски полет “… не, чакайте, от „ Български напредък “ декларирал, че имало си било протокол и той трябвало да се съблюдава. Това във връзка вуйна Елеонора дали да я канят. 

„ Поканата към Митрофанова “, вика Самандов, „ не е лична. Тя е до целия дипломатически корпус “.

Ех, тия правила непроменими и стоманени!

Значи, в случай че поканиш деца с родителите им на детски рожден ден и се окаже, че един от тях обаче (от родителите) е педофил, отново ще си го поканиш, няма да отмениш поканата, щото тя е била групова – към всички… Нищо, че вуйна Елеонора ни наскърбява и назовава подлоги, плаши ни с бомби, подиграва ни се, съставлява и пази страна, която е агресор и убива дами и деца в домовете им, краде от земята им. Трябва да я поканим, щото то „ … е до целия дипломатически корпус “. Гениално. 

Сигурно по този начин са я поканили и за честването на Съединението, когато увисвам над президента, представлявайки страна (Русия), която е била ПРОТИВ въпросното Съединение. 

Ех, тоя протокол…! 

И от кое място ги намирате тия да ги инсталирате в Народното събрание? Не бе, съществено – от кое място? 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР