Аз бях един от най-големите противници за продължение на Под

...
Аз бях един от най-големите противници за продължение на Под
Коментари Харесай

Куката: Аз бях един от най-големите противници за продължение на Под прикритие

" Аз бях един от най-големите съперници за продължение на " Под прикритие ". Но когато пристигна шансът, се замислих. Казах си дали аз съм индивидът, който би трябвало да каже на феновете: " Не, вие няма да гледате обичания си сериал ". Все отново знаете, че от дълго време моят приоритет към този момент не е да съм артист, а режисьор ".

Това сподели Мариан Вълев пред камерата на woman.bg по отношение на шестия сезон на " Под прикритие ".

" Казах си, че щом феновете го желаят, несъмнено, че ще го създадем. Аз съм това, което съм, с помощта на " Под прикритие ". Няма за какво да се лъжем за това. За хубаво или неприятно този сериал даде тази популярност за името ми. "

" Аз съм артист и играя функции. Героите, неприятни или положителни, са такива, каквито са. Винаги ми е било мъчно по отношение на построяването на облика ми. Ако един артист каже аз удовлетворен от работата, която свърших, то би трябвало да ви светна алената лампичка ", сподели още артистът, превъплатил се в облика на Куката в сериала.

С новия сезон феновете ще се срещнат още веднъж с някои от паметните персонажи като Джаро и Росен Гацов - Куката. Феновете ги чакат и срещи с нови герои и сюжетни линии. В един от новите облици ще се превъплъти артистът Юлиан Вергов. Режисьор на епизодите ще бъде Виктор Божинов. Сценаристи ще се Борислав Захариев и Ваня Николова. Консултант на продукцията отново ще е Слави Ангелов. Снимките стартират това лято, а епизодите ще бъдат излъчени при започване на 2025 година
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР