Аз бях част от една от групите за преговори -

...
Аз бях част от една от групите за преговори -
Коментари Харесай

Крум Зарков жегна Нинова и обяви: БСП не трябва да мисли за министри в правителството, а какво може да допринесе в коалицията

Аз бях част от една от групите за договаряния - в бранш "правосъдие ". Ние сме партии и имаме органи, които би трябвало да се произнесат по проведениети договаряния, които не престават и сега. Аз не мога да потвърдя нито за структурата на кабинета, нито за персоналните назначения, тъй като в не сме събирали да обсъждаме тези тематики. Надявам се в най-скоро да се свика Национален съвет на партията и да взмем решение.

Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия членът на Националния съвет на и претендент за водач на партията Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г. Той е наследник на журналистката Ана Заркова и на доктор Господин, който разяснява договарянията за образуване на постоянен съдружен кабинет.

"Намираме се в доста внимателен миг и не желая да сътворявам напрежение в договарянията. Това е основен миг и преговорните групи би трябвало да си свършат работата. Едва тогава ще можем да приказваме. Аз не желая да разясня какъв брой министри би трябвало да има, а какво може да способства в тази коалиция. Ние сме лява партия и би трябвало да осигурим обществената политика в тази коалиция. Това ще се случи във времето. Всичко зависи от резултатите на възможната бъдеща власт. няма право да мисли единствено и само за себе си. Ние би трябвало да допринесем за премахването на модела ГЕРБ-ДПС и за общественото в едно вероятно бъдещо държавно управление ", разкри той.

"Участието ни във властта няма по какъв начин внезапно да трансформира в достоверната лява партия, от която България има потребност. Също по този начин няма по какъв начин да реши насъбраните през годините проблеми, както и връзката ни с младежите. Ясно е, че има проблеми. Аз не сикам в да се задава въпроса - ти чий си. Аз съм претендент на личната си партия. Аз съм безстопанствен. Този въпрос би трябвало да престане да се задава на младите в. Искам с мен да са хората, които в действителност имат вяра, че можем да създадем повече. Трябва да спрем този кръговрат на престрелки в партията. Трябва да станем приятели. Трябва да спрем да се замерваме с компромати и да определим новите си същински цели - да бъдем дружно, да бъдем леви и да бъдем измежду хората. Излизам на това съзтезание и не се тормозя, че ще падна жертва на следващите компромати и следващата апартна игра. Ще се съобразя с резултатите на Конгреса. Призовавам още сътрудници да се кандидатират и няма да вляза в спор с тито един от тях. Трябва да съединяваме, а не да разделяме. Призовавам управлението на партията да свика Националния съвет и да спре с игрите. В имаме потребност от сериозен абстрактен спор. Аз постоянно съм бил от хората, които са били твърдо срещу основаването на напрежение. Нямам визия по какъв начин се получи напрежението по оста Нинова-Радев, само че мисля, че президентът не е дал и капка мотив за това напрежение ", разяснява Зарков дрязгите в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР