Айтос е в траур след смъртта на 38-годишния Николай. Семейството

...
Айтос е в траур след смъртта на 38-годишния Николай. Семейството
Коментари Харесай

Стана ясно как се е достигнало до трагедията с 38-годишния Николай в Айтос, оставя две сирачета

Айтос е в печал след гибелта на 38-годишния Николай. Семейството му е унищожено след нелепата злополука, лишила живота на младия мъж, който оставя две деца сирачета. Днес стената във фейсбук на брачната половинка му Ивелина Димитрова се извърши със сърцераздирателни послания. Близките и приятелите й я окуражават да бъде двойно по-силна поради прелестните си деца, както и че постоянно ще има поддръжката на родителите си.

Съпругът й стана жертва на двамата си сътрудници и другари – 37-годишния Свилен Захариев и 44-годишния Мариян Кондов.

Трагедията се разигра след разгулен запой на фирмено празненство, когато двамата се качват във Фолксваген, с който опустошават Николай.
С
вилен и Мариян бяха арестувани за 24 часа в полицейското ръководство в Айтос, след което са пуснати на независимост, формирано е досъдебно произвеждане. Според полицейски източник двамата са създали цялостни признания за случая, а точно, че Мариян е дал ключовете на персоналната си кола на Свилен. Въпреки че по-младият управлявал Фолксвагена, и двамата са еднообразно виновни за осъщественото закононарушение.

„ При ареста им е осъществена проба за приложимост на алкохол с дрегер. Апаратът сподели 1,79 промила при Мариян. Свилен отхвърли, само че му е взета кръвна проба. Оказа се, че той също е бил пийнал. Мариян ще носи наказателна отговорност за това, че е дал автомобила на разположение, което също използвало алкохол. Също по този начин са и отговорни, че след ПТП-то са избягали от местопроизшествието “ , изясни полицейският източник, представен от Флагман.бг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР