Украинският президент Володимир Зеленски каза, че армията на страната му

...
Украинският президент Володимир Зеленски каза, че армията на страната му
Коментари Харесай

Зеленски казва, че Русия има инициатива в източната част на Украйна, но е на път да получи нова западна помощ

Украинският президент Володимир Зеленски сподели, че армията на страната му е изправена пред „ в действителност сложна обстановка “ в източните райони, където войските се борят да удържат интензивно Руски напън по елементи от фронтовата линия.

Русия се опита да употребява дефицита на Украйна от муниции и жива мощ, защото потокът от западни доставки понижа след експлоадирането на войната, събирайки огромни концентрации на войски на изток като както и на север и придобива преимущество на бойното поле, сподели господин Зеленски.

Но следва голям нов пакет военна помощ от Съединени американски щати и той ще обърне прилива, сподели той на конференция в Киев с гостуващ президент на Европейския парламент Роберта Мецола.

„ С увеличение на доставките на оръжия ще можем да ги спрем на изток. Към момента те хванаха самодейността там “, сподели господин Зеленски.


Русия оказва мощен напън в елементи от Източна Украйна в опит да навлезе по-дълбоко в региона на Донецк, който отчасти окупира. Украинската войска е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР