Айнтрахт Франкфурт завърши успешната си календарна година с равенство 1:1

...
Айнтрахт Франкфурт завърши успешната си календарна година с равенство 1:1
Коментари Харесай

Айнтрахт измъкна важна точка от Майнц и остава в борбата за топ 4

Айнтрахт Франкфурт приключи сполучливата си календарна година с тъждество 1:1 против локалния противник Майнц 05, което резервира възможностите им да завършат в челната четворка на Бундеслигата.

Франкфурт завоюва шампионата Лига Европа през май, едно от най-големите оценки в историята на клуба, и съумя да доближи до осминафиналите на Шампионската лига този сезон.

Тимът няма да играе още веднъж през 2022-а, тъй като Бундеслигата в този момент има огромна отмора по средата на сезона частично поради Световното състезание в Катар, което стартира идната неделя. Франкфурт ще се завърне в игра на 21 януари като хазаин против последния Шалке 04.

Нападателят на Майнц 05 Джонатан Буркард, който не откри място в тима на Германия за Мондиала, вкара първия гол тъкмо преди почивката след безредие в наказателното поле.

Рандал Коло Муани изравни, откакто предоля вратаря на домакините в 67-та минута, възползвайки се от хитро подаване на Марио Гьотце.  

Играчите на Айнтрахт Франкфурт като Гьотце ще се причислят незабавно към лагер на националния тим във Франкфурт, преди да отлетят за Близкия изток в понеделник.

Фрайбург и Унион Берлин, които също се борят за място в челната четворка, се срещат в късния мач през днешния ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР