Айнтрахт (Франкфурт) и Щутгарт завършиха 1:1 в мач от 24-тия

...
Айнтрахт (Франкфурт) и Щутгарт завършиха 1:1 в мач от 24-тия
Коментари Харесай

Айнтрахт и Щутгарт не се победиха

Айнтрахт (Франкфурт) и Щутгарт приключиха 1:1 в мач от 24-тия кръг на Бундеслигата. Попадението за “франките ” означи Себастиан Роде в 55-ата минута, а за гостите прецизен бе Силас Вамангитука двадесет минути по-късно.

Първото полувреме не предложи кой знае какъв брой положения за гол. През втората част паднаха и двата гола в мача. Себастиан Роде откри за Айнтрахт в 55-ата минута, откакто негов удар рикошира и се озова в мрежата на Фабиан Бредлов.

Гостите обаче не се предадоха и изравниха двадесет минути по-късно. След рискова офанзива Генки Харагучи подаде на влезлия като запаса Силас Вамангитука, който означи за 1:1. До края на мача никой от двата тима не съумя да означи надвит гол и мачът приключи при този резултат.

С равенството Айнтрахт записа трети следващ мач без триумф, като отборът продължава да е на 6-о място. Щутгарт най-малко краткотрайно остава в рисковата зона на 16-а позиция, като записа първа точка в последните си три мача. При неприятно стичане на събитията “швабите ” може да се озоват и на последното място в класирането.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР