Айнтрахт Франкфурт e получил първа оферта за нападателя Рандал Коло

...
Айнтрахт Франкфурт e получил първа оферта за нападателя Рандал Коло
Коментари Харесай

Шеф на Айнтрахт потвърди, че има оферта за Коло Муани

Айнтрахт Франкфурт e получил първа оферта за нападателя Рандал Коло Муани, сподели спортният шеф на клуба Маркус Кроше пред телевизионния оператор DAZN.

" Има оферта, само че тя не дава отговор на упованията, тъй като не желаеме да го продадем ", сподели Кроше преди началото на дуела от първия кръг на Бундеслигата против новака Дармщат.

Германският клуб е противник на българския Левски в квалификациите на шампионата Лига на конференциите.

Той не разкри кой тим е направил офертата, само че френските медии оповестиха, че първенецът от Лига 1 Пари Сен Жермен е трябвало да предложи 70 милиона евро за футболиста.

Според спортния вестник " Екип " и новинарския уебсайт " Фут Меркато ", Коло Муани и ПСЖ към този момент са се договорили за персоналните условия.

Клубът от Бундеслигата обаче желае минимум 100 милиона евро за френския нападател, който дойде през 2022-а и има контракт до 2027 година.

" Не е нашите проекти да го продадем. Просто би трябвало да изчакаме и да видите по какъв начин ще се развият нещата през идващите няколко седмици. Разбира се, че има интерес от клуб, само че не желаеме да го продадем в този момент ", акцентира Кроше.

" Няма смисъл да приказваме за цифри в този момент. По принцип ние сме доста щастливи, че той е тук. Муани е в действителност добър състезател ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР