Автотехник от столичния квартал Банишора с гордост носи името на

...
Автотехник от столичния квартал Банишора с гордост носи името на
Коментари Харесай

Казва се Васил Левски – автомонтьор е

Автотехник от столичния квартал " Банишора " с горделивост носи името на Апостола на свободата. Пред камерата на NOVA Васил Левски Иванов споделя за себе си и за комични обстановки, в които е изпадал поради името си.

" Казва се Васил Левски Иванов. Баща ми се споделя Левски. Но с същинския Васил Левски нямаме роднинска връзка ", споделя 52-годишният мъж.

Родителите му в началото желали да го кръстят Валери, само че в последна сметка решили, че с това презиме, би трябвало да се споделя Васил.

" При рутинна инспекция, когато служителите на реда ме питат по какъв начин се споделям, аз им давам същинското си име, само че те не ми имат вяра. Всички ме назовават Левски. Даже на именния ми ден на 1 януари никой не ми честити, тъй като се сещат за Левски, само че не и за Васил ", споделя мъжът. И прибавя, че към този момент заобикаля да се показва с трите си имена.

Детската му фантазия била да стане футболист, само че се контузил и по този начин и не я сбъднал. Сега, обратно на упованията, е почитател на ЦСКА.

Може да се похвали с това, че си изкарва почтено хляба. И до момента в който работи в автосервиза, постоянно мисли за заветите на Апостола и най-много за думите му " Дела трябват, а не думи ".

" Много сме поробени. Определено хората изнемогват. Поне това виждам аз. Стандартът на живот в България не е това, което би трябвало да бъде. Но българите би трябвало малко повече да се усмихват, да я няма тази завист един към различен ", споделя Васил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР