Авторитетните издания Sky Sports, BBC, L`Equipe и Le Parisien не

...
Авторитетните издания Sky Sports, BBC, L`Equipe и Le Parisien не
Коментари Харесай

Тъмни облаци над главата на Неймар след шоуто срещу Юве

Авторитетните издания Sky Sports, BBC, L`Equipe и Le Parisien не стопират да настояват, че прехвърлянето в ПСЖ е неминуем и единствено знамение може да остави Неймар в Барселона.

Снощи бразилецът блесна за следващ път при успеха на каталунците против Ювентус с 2:1 в другарски мач от шампионата " Интернешънъл Чемпиънс Къп ".

Звездата в дуела бе точно Неймар, който за следващ път показва невероятното си класа. Той означи два страхотни гола във вратата на Джанлуиджи Буфон в 15-ата и 26-ата минута, откакто на два пъти направи слалом през отбраната на италианския отбор.



Веднага след мача новият треньор на каталунците Ернесто Валверде показа, че отборът няма да се откаже от бразилеца и ще се борят той да не премине в редиците на ПСЖ.

" Барса няма да се откаже от Неймар. Познаваме динамичността на групата и го желаеме с нас ", съобщи експертът на конференция след контролата. 

Вероятно всичко ще се реши откакто каталунците се завърнат от подготовката си в Съединени американски щати. Следващата инспекция на Барса е в четвъртък от 2:30 през нощта против Манчестър Юнайтед.

Само три дни по-късно американските почитатели на футбола ще могат да се насладят на супердербито сред Реал Мадрид и Барселона на стадион " Хард Рок " в Маями.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР