Авторитет, който се гради на лъжи и безправие, не струва

...
Авторитет, който се гради на лъжи и безправие, не струва
Коментари Харесай

Христо Иванов: От любимото дете на ЕНП Борисов се превръща в токсичен и нежелан актив

" Авторитет, който се гради на неистини и беззаконие, не коства пукнатата пара и рано или късно се срутва по същия срамен метод, който следим в този момент. От обичаното дете на ЕНП Борисов се трансформира в отровен и нежелателен актив. Време е да установим, че когато крадеш и лъжеш редовно, когато рушиш правилата на Европейския съюз и брутализираш личните си жители, това излиза на напред във времето “. Това разяснява пред БНР Христо Иванов, съпредседател на „ Демократична България “.

По думите му опитът на ЕНП да подменя демократичния развой с лобистки прикривания търпи провал и резолюцията е победа за демокрацията в общоевропейски мащаб.

„ Вътрешната смяна на оптиката към България в самата ЕНП е значим развой по поправяне на склонността на европейския политически хайлайф да си затваря очите за протичащото се в България “.

В предаването „ Нещо повече “ по БНР Иванов добави:

„ Има не просто дължимо отношение към българските жители, а възобновяване на достолепието на България като страна, която в действителност има право да чака в нея да се ползват стандарти, каквито за жителите на Финландия или Австрия, да вземем за пример “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР