Авторите на Despacito реагираха остро на опитите на венецуелския президент

...
Авторите на Despacito реагираха остро на опитите на венецуелския президент
Коментари Харесай

Авторите на Despacito скочиха срещу Мадуро, използва хита им за предизборна агитация

Авторите на Despacito реагираха остро на опитите на венецуелския президент Николас Мадуро да употребява международния латино шлагер за политически цели, предава БНР. В страната от четири месеца има митинги против Мадуро, а тази седмица е решаваща поради изборите, които той насрочи.

Властите във Венецуела пуснаха ремиксирана версия на Despacito, с цел да пропагандират да се гласоподава за Учредителното заседание на 30 юли. След песента има апел към венецуелците да дадат своя глас на изборите. Мадуро персонално разпространява версията в своя емисия по държавната телевизия.

Луис Фонси, Деди Янки (двамата от Пуерто Рико) и Ерика Ендер (от Панама) - основатели и реализатори на Despacito подчертаха, че песента е употребена без тяхното познание и единодушие.

Despacito, чийто латино регетон темп завладя света, стана през юли най-слушаната ария в интернет на всички времена.

Изборите за Учредително заседание във Венецуела са планувани за 30 юли и по проект там би трябвало да преобладават правилни на Мадуро хора и да трансформират конституцията в негова изгода.

Над 100 са към този момент жертвите при размириците в страната. Все по-многобройни са митингите против Мадуро и неумението му да се оправи с тежката рецесия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР