Авторът на книгата "Огън и ярост: Белият дом на Тръмп

...
Авторът на книгата "Огън и ярост: Белият дом на Тръмп
Коментари Харесай

Скандална книга с разкрития може да свали Доналд Тръмп от власт

Авторът на книгата "Огън и гняв: Белият дом на Тръмп от вътрешната страна " - журналистът Майкъл Уолф, предвижда, че направените от него разкрития може да доведат до предварително преустановяване на мандата на Доналд Тръмп, съобщи организация "Ройтерс ".
В изявление за радио Би Би Си Уолф разяснява, че изводът от неговата книга - че Тръмп е некадърен да извършва функционалностите на президент, към този момент печели необятна поддръжка.

"Мисля, че към този момент един от забавните резултати от книгата е ясното осъзнаване, че царят е гол ", съобщи журналистът.

Изведнъж хората на всички места си споделят: "Боже, правилно е, той е без облекла! " Това води до чувството и разбирането, че в последна сметка ще се стигне до края... на президентството му. " - уточни създателят, развивайки алегорията с приказката на Андерсен.

Тръмп от своя страна съобщи, че книгата е цялостна с измислици и назова Уолф "пълен несретник ". Той направи опит да отхвърли и съветската интервенция в изборите за Белия дом, макар позицията на американските спецслужби, че безспорно такава интервенция е налице.

Междувременно срещите на президентския наследник Донлад Тръмп-младши, зетя на Тръмп - Джаред Къшнър, и на други хора от щаба му с съветски представители бяха потвърдени по неоспорим метод. Самият Тръмп не отхвърли информацията за самите срещи, само че твърди, че не са били свързани с изборите, въпреки че са извършени в разгара на акцията и директно по-късно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР