Автор: Ружа Райчева, OFFNews.bgВашите парички отидоха при Путин, в Лукойл,

...
Автор: Ружа Райчева, OFFNews.bgВашите парички отидоха при Путин, в Лукойл,
Коментари Харесай

Борисов: Имаме свидетел, че Асен Василев е бил в Лукойл като вицепремиер. Цената на тези срещи са милиарди. Вашите парички отидоха там

Автор: Ружа Райчева, OFFNews.bg

Вашите парички отидоха при Путин, в " Лукойл ", и може би и на едно друго място, само че не можем още да го потвърдим. Имаме очевидец, че Асен Василев е бил в централата на " Лукойл " като вицепремиер. Да, да - датата, часа - сред 13:10 и 13:20, всичко знаем. Чакам нашите сътрудници дали е засечен подобен криптиран диалог с Москва или Женева. 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Ловеч.  " Рано или късно очевидецът ще откри сили и храброст, въпреки че от чужбина се свърза с мен мой сътрудник, и ще каже истината. Резултатът от тези срещи се мери с милиарди за сметка на джобовете на българина ", сподели той. 

Борисов съобщи, че служебният министър на финансите Росица Велкова не си опонира в изказванията си по отношение на финансовото положение на страната. На 15 март Велкова разгласи, че финансовото положение на България е застрашена от свръхдефицит, в случай че не предприеме редица непопулярни ограничения. На идващия ден Велкова изненадващо съобщи, че няма риск от банкрут на страната, нито от интервенция на Международния валутен фонд и потребност да се тегли нов дълг. 

Днес Борисов сподели, че Велкова е пратила отчета на министерствата, с цел да знаят какви съкращения би трябвало да създадат, тъй като " в случай че го произнесе по този начин, може да се оправдае, само че в случай че го произнесе обществено ще носи наказателна отговорност ". По думите му всички са ѝ се хвърлили, тъй като това е действителното състояние в страната:

" Не си опонира - това е конфиденциален отчет до министерствата. Когато стана притежание на медиите, те я заплашиха, че всява боязън и носи наказателна отговорност и тя по тази причина се дърпа. "

На срещата със симпатизанти в Ловеч Борисов разгласи, че ГЕРБ са оцеляли през тези две години с божията помощ: 

" Без Господа нищо не можем да създадем. Това, че през тези две години оцеляхме, е божа работа. Нямаше кой различен да оцелее - брутално се отнасяха. Защо? Защото силата е нашата популярност - прекомерно сме мощни! "

Лидерът на ГЕРБ повтори тезата си, че когато Политическа партия са си " отишли " цените са паднали с лев надолу:

" Асен Василев споделя, че вие живеете по-добре, единствено че хората могат да съпоставят. Вие в случай че живеете по добре - ставайте и си отивайте, тъй като нямаме работа тука при вас. С тях ли ще сте по-добре - в случай че кажете по този начин, повярвайте ми - повече няма да ме видите. Кой от вас живее в този момент по-добре и е по-доволен от предходните години? ", съобщи Бойко Борисов.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР