Автомобилът - Сузуки, с който княгиня Калина се е ударила

...
Автомобилът - Сузуки, с който княгиня Калина се е ударила
Коментари Харесай

Княгиня Калина отказала да даде кръвна проба, колата не е нейна

Автомобилът - " Сузуки ", с който княгиня Калина се е блъснала в бариерата на хотел в курорта Боровец, е предаден непринудено на проверяващите с протокол като материално доказателство. Колата обаче не е благосъстоятелност на Калина.

Разследването по случая продължава, като наблюдаващият прокурор въз основа на събраните доказателства ще направи преценка за съществуване на данни за осъществено друго закононарушение по превоза.

По закон за шофиране с и над 1,2 промила алкохол се носи наказателна, а не административна отговорност. Освен " отнемане от независимост " и санкция от 200 до 1000 лв. след измененията в Наказателния кодекс, влезнали в действие от началото на август, водач, арестуван зад кормилото с централизация на алкохол в кръвта, по-висока от 1,2 промила, се санкционира с лишаване на автомобила му в интерес на страната. Ако водачът не е притежател на автомобила, който ръководи, той ще би трябвало да заплати на страната сума, равна на цената на транспортното средство.

Общо 31 души, карали след приложимост на алкохол и 16 - под въздействието на опиати, откри полицията през миналото денонощие, оповестиха още през днешния ден от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Проверени са 7285 моторни транспортни средства в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Извършен е надзор на 9880 водачи и пасажери.

Източник: dir.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР