Автомобилът на мистериозно изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова е открит в

...
Автомобилът на мистериозно изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова е открит в
Коментари Харесай

Полиция блокира Карлово, има следа от изчезналата рейнджърка!

Автомобилът на мистериозно изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова е открит в автоморга край Карлово. Колата е " Фиат Брава ", зелен на цвят. В момента регионът към блока на бул. " Освобождение " 22, в който живее дамата, е блокиран от полиция, жандармерия и проверяващи. На място има коли на Военна полиция, Криминалистична лаборатория и Криминална полиция. Зелен " Фолксваген Поло " е заварден с жълта полицейска лента, а на място текат огледи.

Журналисти и цивилни лица не се позволяват до мястото. Според очевидци обаче на задната седалка на полото е имало петна от кръв. Според съседи за финален път Десислава Стоянова е била забелязана пред блока на " Освобожедение " с пазарски чанти в ръцете. Тя е оповестена за търсене на 5 декември. На същата дата е формирано и досъдебно произвеждане във Военна прокуратура за отклоняване от военна работа.Според очевидци входната врата на жилището на Стоянова е била отключена, а тв приемникът в хола работел. Мобилният й телефон се зареждал на масата. От дамата обаче няма и диря.

Автомобилът, открит в автоморга и дългото неявяване на Стоянова, не вещаят нищо положително. Според специалисти, вероятността дамата да бъде открита жива, не е огромна.

Десислава Стоянова е много известна измежду сътрудниците си в бригадата. Известно време е живяла със собствен сътрудник, от който имала дете. След това двамата са се разделили и детето останало при бащата. През последните месеци сътрудници на Стоянова засичали огромен черен джип, който я чакал пред входа на поделението след работа. Според осведомени водачът не бил военослужещ.

През последните два дни карловската полиция и сътрудниците им от Военна полиция търсят следи от изчезналата жена. Проверяват се записите от видокамерите в целия град Карлово, както и обектите наоколо до дома на дамата. Разпитани са близки и сътрудници на Десислава Стоянова. Майката на дамата също е дала показания, само че тя също нямала никаква информация за детето си, написа " Карловопрес ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР