Автомобил се вряза снощи през една от портите на Ватикана

...
Автомобил се вряза снощи през една от портите на Ватикана
Коментари Харесай

Психиатрични болен мъж се вряза с автомобила си в една от портите на Ватикана

Автомобил се вряза нощес през една от портите на Ватикана и водачът му бе задържан, съобщи ДПА, като се базира на изказване на Светия трон. Няма жертви и никой не е ранен.

Автомобилът стигнал до източната входна врата „ Санта Ана “ и по-късно с висока скорост колата минала през двете контролни бариери на папската швейцарска армия и жандармерийския корпус на Ватикана, се споделя в изказването.

Първоначално мъжът не е бил позволен от папската швейцарска армия да влезе заради липса на съответни позволения за това, само че след маневра колата се върнала, насочвайки се отново към Ватикана.

В опит да спре автомобила, член на защитата стрелял с револвера си по предните му гуми. Въпреки че улучил левия челен калник, колата траяла да се движи напред.

Автомобилът навлязъл във вътрешността зад портата, като стигнал до централния двор на Апостолическия замък на Ватикана. След като се озовал там, водачът внезапно излязъл от колата и бил задържан, се споделя в изказването.

Мъжът, за който се счита, че е на към 40 години, незабавно е бил прегледан от доктор. Той открил, че водачът има психиатрични проблеми.

Според изказването на Светия трон мъжът в този момент е арестуван в казармата на жандармерийския корпус на Ватикана.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР