Автомобил "Рено" със софийска регистрация се вряза в нефункционираща от

...
Автомобил "Рено" със софийска регистрация се вряза в нефункционираща от
Коментари Харесай

Автомобил се вряза в караулка на КАТ, има пострадали


Автомобил "Рено " със софийска регистрация се вряза в нефункционираща от години караулка на КАТ на основен път Е-79 на изхода на Благоевград в посока Дупница, четирима са ранени, съобщи БГНЕС. Няма заплаха за живота на потърпевшите.

Пътният случай е станал в 15.50 часа в местността "Антените ". По неизяснени към този момент аргументи, автомобилът „ Рено Сценик”, ръководен от 68-годишен мъж, движейки се от Благоевград към София, на прав сектор се отклонил наляво, минал през насрещното и на отбивка се врязал в нефукционираща от години караулка на КАТ.







В автомобила с изключение на лидера, пътували още четирима души - мъж и три дами. Трите дами и лидерът са превозени за Спешното поделение на многопрофилната болница в Благоевград.

Водачът има болки в гърдите, твърди, че диша мъчно, една от пътничките е с болки в кръста и краката, другите две дами са с контузни рани по лицата. Другият мъж, който пътувал на предната седалка, е незасегнат. Той няма пояснение по какъв начин колата без спирачен път предходна през насрещното и се врязала в караулката. При удара се разхвърчали фаровете на автомобила, а караулката е с изпочупени прозорци, външната й част е облята с масло.

На потърпевшите се вършат проучвания в благоевградската болница. И четиримата са без заплаха за живота.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР