Автомобил БМВ се вряза в празнуващите победата след парламентарните избори

...
Автомобил БМВ се вряза в празнуващите победата след парламентарните избори
Коментари Харесай

БМВ се вряза в тълпа празнуващи опозиционери в Черна гора

Автомобил БМВ се вряза в празнуващите успеха след парламентарните избори в Черна гора опозиционери, оповестяват международните медии. Има потърпевши, само че към този момент не е ясно какъв брой са те, нито какво е положението им.

"Няколко души са потърпевши, откакто кола се вряза в навалица от хора, празнуващи успеха на опозицията. Състоянието на един от тях е изключително тежко ", се споделя в известие на полицията.

Привърженици на опозиционната коалиция "За бъдещето на Черна гора " излязоха довечера на групи на улиците в няколко градове. Те пееха песни и държаха в ръце знамена на страната. По-рано през днешния ден опозицията в страната разгласи рухването на "30-годишния режим " след оповестяването на предварителните данни от парламентарните избори.

Според екзитпуловете на база данни от обработени 52% от бюлетините ръководещата партия на социалистите в Черна гора е спечелила 34,4 %, опоциционната коалиция е събрала 33,4 %, а друга известна коалиция е получила 12,5% от гласовете в страната. Така при положение на обединяване опозицията ще може да събере към 46 %.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР