Автоинструкторът от Бургас Красимир Ненчев (на 64 г.), подсъдим за

...
Автоинструкторът от Бургас Красимир Ненчев (на 64 г.), подсъдим за
Коментари Харесай

1,8 г. затвор за автоинструктор, продавал фалшиви книжки на неграмотни

Автоинструкторът от Бургас Красимир Ненчев (на 64 г.), обвиняем за продажба на шофьорски книжки посредством потребление на подправени персонални карти и мними курсанти , е подготвен да изтърпи ефикасна присъда от 1,8 години затвор. Днес той подписа съглашение с прокуратурата и в Районния съд се призна за отговорен по всички пунктове на обвиняването. 
 Валентин Леков Валентин Леков

Освен инструктора, подсъдими за присъединяване в схемата са още трима души- Валентин Леков, Недко Костадинов и Петър Иванов. Те пък се явявали на изпити пред Държавна организация " Автомобилна администрация " с подправени персонални карти и се представяли за малограмотни лица от малцинствата. За услугата те получавали сред 500 и 1000 лв.
 обвиняем подправени шофьорски книжки

Те получиха присъди надлежно от 12 месеца пробация за Леков, условна присъда от 1 година отнемане от независимост с три години изпитателен период за Костадинов и наложителни срещи с пробационен чиновник в продължение на 18 месеца за Иванов. 

 обвиняем подправени шофьорски книжки
Има безспорни доказателства, че подсъдимите са взели участие в скица с издаването на шест подправени шофьорски книжки. -->
След влизането на присъдата в действие, прокуратурата ще предприеме дейности за анулирането на книжките на тези водачи . " Това са хора от Варненско и Шуменско, които фиктивно са карали курсове и придобивали удостоверение за МПС в Бургас.Чисто мое мнение е, че лицата, на които са издадени книжките, са необразовани, част от тях не разполагат със свидетелства за приключено обучение ", сподели прокурор Щилиян Димитров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР