Автобус на по линия 310 се движи с отворени врати.

...
Автобус на по линия 310 се движи с отворени врати.
Коментари Харесай

Сигнал на пътници: Автобус на столичния градски транспорт се движи с отворени врати


Автобус на по линия 310 се движи с отворени порти. За това алармираха пасажери от транспортното средство.

Ситуацията се разиграва в следобедните часове на вчерашния ден. От видеото се вижда, че в този миг рейсът минава по надлеза на бул. " Сливница ", а на метър от отворените порти пътуват освен възрастни хора, само че и деца. Няма потърпевши.

Авторът на видеото не пожела да застане пред камера, само че описа, че обстановката се случва, когато рейсът потегля от спирка „ Западен парк “ и потегля в посока към спирка „ Оряхово “. При тръгване рейсът потегля с три отворени порти. В следствие първа и трета врата се затварят, само че втора врата остава отворена.

Заместник-директор на автобусно отделение „ Малашевци “ към Столичен автотранспорт Иван Костадинов изясни, че стартирана инспекция.

„ Към този миг не сме открили такова транспортно средство да се е движело в часовия диапазон, който е съгласно сигнала, само че инспекцията продължава за определяне на обстановката “, съобщи той.

„ По принцип тези рейсове имат блокировка на вратите и когато те са отворени не може да потегли. Когато се движи рейсът, вратите не могат да бъдат отворени наложително. В този случай се касае или за механически проблем, или друга интервенция “, добави Костадинов.

Той изясни, че в случай че врата в транспортното средство не може да се затвори, то водачът би трябвало да спре на най-близкото безвредно място, с цел да слязат пасажерите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР