Автобус на градския транспорт блъсна ученик на пешеходна пътека. Сигналът

...
Автобус на градския транспорт блъсна ученик на пешеходна пътека. Сигналът
Коментари Харесай

15-годишeн, блъснат от автобус: Шофьорът дори не натисна спирачките

Автобус на градския превоз блъсна възпитаник на пешеходна пътека. Сигналът е подаден от майката на детето. 15-годишният Димо Димов изясни, че е пресичал и е видял рейса, който се е движел с ниска скорост.

" Той ме блъсна, без даже да натисне спирачките. Аз се огледах и го видях, беше на 15 м от мен. Тръгвам да прекосявам и тъй като бях с качулка, ми се губи много от видимостта. Видях го по какъв начин се основава и сега, в който се обръщам, той ме бута на земята, даже не беше набил спирачки “, споделя ученикът пред bTV..

Майка му изясни, че откакто е отишла до незабавното, е намерила и лидера на въпросния рейс.

" Аз го попитах какво е станало, а неговата първа имитация беше: Госпожо, радвайте се, че не ви утрепах детето. Автобусите в Пловдив карат несъответстващо. През ден има блъснати на пешеходни пътеки в града “, сподели майката.

От МВР-Пловдив споделиха, че незабавно е изпратен патрул на " Пътна полиция “ на мястото на случая, потърпевшият 15-годишен е бил прегледан от медицински екип на Спешна помощ, който открил, че няма съществени пострадвания. Водач на рейса е мъж над възраст с 67 години и тестванията за опиати и алкохол са негативни.

На водача ще бъде издадено наказателно разпореждане, което той ще може да апелира и също ще му бъде наложена парична санкция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР