Автобиографията на принц Хари трябва да излезе на 10 януари,

...
Автобиографията на принц Хари трябва да излезе на 10 януари,
Коментари Харесай

Посягал ли е принц Уилям на брат си

Автобиографията на принц Хари би трябвало да излезе на 10 януари, само че към този момент съвсем месец към нея се чуват всевъзможни спорни отзиви. В филмовите откъси на единствените две изявленията, отдадени на книгата, които ще бъдат излъчени на 8-и, принцът още веднъж разяснява огорчено фамилията си.
 Принц Хари, автобиографията му Spare и интервютата му за ITV и CBS
Още обвинявания от принц Хари

Какво ще ни разкрият новите му изявленията

А в този момент вестник Guardian твърди, че се е сдобил с копие от Spare дни преди излизането й и от наличието й. В нея принц Хари разказва по какъв начин принц Уилям го е нападнал физически.

" Хвана ме за яката, скъса синджира ми и ме събори на пода ", са точните думи, представени от вестника. Случката се развива през 2019 година в дома на Хари в Лондон, където брат му идва, с цел да обсъдят Меган Маркъл.

" Трудна ", " груба " и " нездравословна " са думите, с които Уилям назовава брачната половинка на брат си, което съгласно Хари са описанията на пресата за нея. След което Хари упреква брат си, че се държи като престолонаследник и не се пробва да разбере недоволството на по-малкия си брат.
 Снимка 587147

На това Уилям дава отговор, че просто се пробва да му помогне. " Сериозен ли си? Да ми окажеш помощ? Извинявай, само че по този начин ли го наричаш ", са думите на Хари, които вбесяват Уилям. След което той изблъсква брат си на земята.

Според описа на Хари той пада върху паничката на кучето, която се чупи под тежестта му и оставя рани по гърба му. Уилям си потегля и на излизане му споделя: " Не е нужно да казваш на Мег за това ", имайки поради случилото се.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР